This course is not open for enrollment

Sinnesroskolan meditationer

- Hitta ditt inre lugn! Och lär känna dig sjävl med hjälp av meditationer. Få hjälp att se lösningar på problem, helhet och möjligheter.

Sinnesroskolan handlar om att hitta sitt inre lugn.
Att kunna vara och uppleva din vardag och världen i nuet.

Forskningen har visat att kunna vara i nuet och inte i framtiden eller i det som redan varit, det gör oss lyckliga!

Vi har egentligen bara två tillstånd. Antingen är vi i lidande av någon sort eller så är vi inte i lidande och det tillståndet kan vi kalla det vackra tillståndet.  Alla människor har problem. När vi är i nuet och löser våra problem känns de oftast inte särskilt jobbiga. När vi grubblar över något problem vi haft, eller ältar dem eller oroar oss, är rädda för att ett problem ska komma i framtiden, det är då vi ofta mår dåligt vi lider eller är plågade i någon form.

 Har du massor med tankar som krigar i huvudet eller många känslor? Det är vårt sinne som "tjattrar" kan man säga och det är helt normalt och det går att träna bort med övning.  

Tänk dig lugnet när du är fokuserad på en sak i taget. Det är helt fantastiskt.

 Jag vet att det är möjligt, jag har gjort det själv och hjälpt många dit.Sinnesroskolan meditationer, är som det låter meditationer och meditationsinstruktioner. 


Alla meditationer har ett minst ett syfte. 

 • Det kan vara att skapa en avstressningsknapp för dig som, när kroppen lärt sig det avslappnade tillståndet, du kan använda i vardagen. 
 • Som hjälper dig se var du är, dina hinder och din väg framåt.   
 • Att koppla av från vardagen för att få perspektiv på din tillvaro.
 • Att hålla fokus på målet. 
 • Att lära dina muskler och din kropp att slappna av.
 • Att hitta inre frid
 • Att upptäcka nya sidor av dig själv.
 • För att undersöka din historia.
 • För att förstå hur du ser på dig själv.
 • Att ge dig kärlek.
 • och många fler.Vad kan du förvänta dig av Sinnesroskolans meditationer?

Vad kan jag förvänta mig efter att ha tränat 2 månader varannan, var tredje dag?  
- Du kan förvänta dig att dina tankar, inre chatter i huvudet har lugnar ner sig och därmed lugnar du också ner dig.

Forskning har visat att med dagliga meditationer i 8 v så har lugn och ro området i hjärnan ökats. Du syresätter din kropp bättre och sover bättre. Blir piggare och på sikt friskare. Du får bättre minne och kan vara mer fokuserad och koncentrerad när du behöver.


Din stund
Boka in din stund på dagen och välj en härlig meditation! Du kan lyssna från dator, platta eller telefon. Det är .mp4 format men du behöver inte se. När meditationen börjar är det bara en bild. Slut ögonen eller fokusera på näsan och njut.  

Om du behöver finns det lite meditationsinstruktioner.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Den passar för dig som längtar efter lugn och ro och fokus i ditt liv. Du som kanske provat meditera förut. Här pratar jag sakta och fint hela tiden. Meditationerna har olika syfte. Det kan vara att skapa en avstressningsknapp för dig att använda i vardagen. Att koppla av från vardagen för att få perspektiv på tillvaron. Att lära dina muskler slappna av och så vidare. Alla meditationer har ett syfte.

Du kan förvänta dig att dina tankar, inre chatter i huvudet lugnar ner sig och därmed lugnar du också ner dig. Forskning har visat att med dagliga meditationer i 8 v så har lugn och ro området i hjärnan ökats. Du syresätter din kropp bättre och sover bättre. Blir piggare och på sikt friskare. Välj en kort meditation att börja med om du känner dig stressad.

Då kan du gå med i mitt medlemsprogram Nyfiken på Självskaparprogrammet. Här får du tillgång till veckomöten där du kan dela och reflektera kring dina upplevelser med att meditera. Du får också tillgång till lite annat material och övningar för din utvecking. Känner du dig i behov av att riktigt hitta bort från dåligt mående, dåliga tankar och känslor så kan du kan gå vidare till Självskaparprogrammet och jobba än mer med din inre utveckling.

Kursen startar så fort du genomfört din betalning och du har tillgång så länge du fortsätter att betala dina månadsavgift. 

Anne Lie Fant

Jag blandar och jobbar kreativt med flera olika metoder, om det passar dig, för att du ska hitta bortom dina vanliga föreställningar och in till dig och så du kan ta fram det du behöver och längtar efter eller släppa det som du behöver släppar.

Anne-Lie är utbildad samtalsterapeut, parterapeut, relationsterapeut och coach hos HumaNova. Med över 5 års utbildning och över 10 års erfarenhet besitter hon stor kunskap och erfarenhet

Anne-Lies främsta förmågor och erfarenheter:

Genuint och djupt intresserad av att hjälpa sina medmänniskor hitta sitt må bra!

Att skapa lugn och trygghet

Att snabbt skapa en helhetsbild av dig och din situation

Att snabbt se var dina problem kommer ifrån

Att ställa rätt frågor som hjälper dig framåt på din resa

Har ett enormt tålamod


Anne-Lies arbetsliv:

Hon avslutade sin tid som anställd med 10 år som chef inom Mölndals stad och allra sist på Länsstyrelsen i Norrbotten.

Före det hann hon med många olika uppgifter och projekt (ofta som projektledare). Till exempel projekt om effektivisering, digitalisering.

Anne-Lies onlineutbildningar

Självskaparprogrammet, bli den du är menad. Lämna tankesnurr, känslokaos och otrygghet och hitta livsglädje, trygghet och Självkänsla.

Systerövningar - för den som då och då vill jobba tillsammans med en person i Självskaparprogrammet

Mini Mini Självskaparprogrammet - Små bonusövningar för självutveckling

SMARTarbeta - Sparar tid till det du verkligen vill

Sinnesroskolan, meditationer - Lugna ditt sinne hitta din meditationer som fungerar

Ångestskolan - lämna rädslor, oro och ångest.

Vill du läsa mer om mig och vad jag arbetar med kan du läsa mer på min webb-sida kreativterapi.se.

Varmt välkommen!

Anne-Lie Fant

Priser