Självskaparprogrammets kunskapsportal

Verktyg och upplevelser för att transformerande förändring i ditt liv! Bli den du är menad att vara!

Succen Självskaparprogrammet fortsätter - du kan anmäla dig nu!

När du är färdig med Självskaparprogrammet har du
Självkänsla, Trygghet och Livsglädje!  

Du har ett bra mående.  

Du är lugn och du har verktyg för att fortsätta vara lugn inombords.

Du förstå dig själv - på djupet på riktig!

Du är den du är menad att vara! 

För vem?

Mår du dåligt? Har du för mycket tankar och känslor? Är du så stressade av alla intryck och alla måsten?
Känns bara allt så motigt och jobbigt. Önskar du att var lite mindre stressad och mindre känslig?

Tänker du att du att du inte riktigt vad du vill eller vad som är fel. Är det fel på jobbet eller jobbet du inte har? Är det fel på partnern eller att du inte har en partner? Är det fel på mig själv? Om jag bara visste vad som var fel så jag kunde laga det.

Må bra är mer än att försöka göra roliga saker. Det är att känna sig själv och att känna glädjen över den du är inifrån och ut. Jag bara hjälper dig att nå dit och håller dig i handen hela vägen. Mig tog det 18 år. Med Sjävskaparprogrammet kan du nå dit snabbt!


Lösningen

Jag har lösningen: - lär känna dig själv innifrån och ut. Förstå på djupet hur du fungerar och hur du blev den du är. Då kommer du förstå varför du har för mycket eller för lite känslor, för mycket stress, för mycket tankar, inte är där du vill vara i livet, där du känner en tomhet, känner dig nedstämd eller låg.

Du lämnar ditt bagage där det hör hemma i det förflutna och du kan leva i nuet i glädjen över dig själv, över livet och framförallt sluta vara stressad över allt du är missnöjd över med dig själv.

 När du är trygg hela vägen inifrån och vet hur du fungerar. Då kan du välja att vara den du egentligen är menad att vara. Då älskar du dig själv automatiskt. Då hittar du dig själv och då är problemen redan lösta.


Självkänslaexpert

Anne-Lie Fant, håller dig tryggt i handen hela din inre utvecklingsresa. Anne-Lie är utbildad samtalsterapeut, parterapeut, relationsterapeut och coach. Med över fem års utbildning och erfarenhet sedan 2009 när de började ta emot klienter och erfarenhet som chef och ledare sedan 2006 besitter hon stor kunskap och erfarenhet.

Självskaparprogrammet är framtaget för dig som inte vill bli terapeut men hitta dig själv ändå. Det har funnits sedan 2018 och fungerar precis som det är tänkt. Efter programmet och har deltagarna blivit den de är menade att vara. Läs om och lyssna på Caroline, Matilda, Siri och Sofi som gått programmet, längre ner i texten här


Hur går det till?

Gruppcoaching i mindre grupper live 1 gång i månaden (om du vill) och enkel teori online för kvinnor.

När vi har våra möten får du ställa frågor, bli coachad eller terapeutad och reflektera gemensamt i gruppen  (om du vill).  Alla möten sker online i realtid.

I självstudierna får du gå igenom livet, livets förändringar, vem du blir i olika situationer och vad som ligger bakom.
Du får övningar som gör att du förändrar det som behöver förändras.

Kursavsnitten innehåller 1-3 små korta filmer från knappa minuten till ca 5 min. Den första filmen innehåller enkel, robust teori som blir dina verktyg i livet. Den andra filmen innehåller någon övning och den tredje ett uppdrag som ofta är något att reflektera kring dig själv i din vardag. Ibland avslutas avsnittet med lite frågor för att se om du är redo att gå vidare.

Varannan vecka behöver du kunna lägga minst 30 min på att ta dig igenom kursportalens filmer och övningar.
 
Vill du jobba mer kommer din utveckling att ske ännu snabbare.

Vi jobbar också med tankar och tankemönster och att se och fira de förändringar som vi åstadkommer, men inte alltid märker. Vi skapar positiva vanor.  

Föreställ dig ditt liv om ett år

Du vaknar på morgonen, det första du tänker är kanske gamla tankar som en ovana lite diffust så där. De lämnar dig lätt när du känner efter lite mer. Nä, det är faktiskt inte så, det känns bra där inne. Numera kan jag hantera mig. Jag gjorde bra val igår, jag är nöjd med mig själv! Bubblet stiger från magen, jag är nöjd med mig! Jag är nyfiken och det är kul med en ny dag, som ska uppleva och fyllas. Så roligt det ska bli!  

 Du tar det lugnt en stund på morgonen för dig själv, i din egen energi. Det är så skönt, min egen energi. Bara din energi och din tid. Sedan går din dag i ditt liv igång med i ditt nya jag.

Under dagen känner du in, backar, ber om tid. Känner efter vad du vill. Ibland går du på toa bara för att hitta till dig själv en stund. Ibland tar du till de verktyg och knep som du lärt dig för att komma tillbaka till din kärna.  

Du träffar en gammal kompis för lunch, en vän som du inte träffat på länge. Hon säger – Vad är det som hänt, du verkar så lugn och glad, det nästan lyser om dig. Jag känner inte riktigt igen dig.  

Du möter dina föräldrar till middagen. De börjar sin vanliga ramsa om att du borde..... ska du inte.... Hjärtat snabbar på lite och du behåller ditt lugn och svarar lugnt och tydligt:  – Nej det passar inte mina planer för mig och mitt liv. Så här tänker jag...., för mitt behov är..... Jag vill gärna ha ert stöd i det.  Kanske du får stödet, kanske inte men du har sagt din vilja.  

Du känner bubblet i maggropen igen, jag kan, jag håller.  Du kan inte låta bli att älska den här nya sidan av dig själv!

VÄNTA INTE GÖR DET NU!

Vad är Självskaparprogrammet?

 Självskaparprogrammet är en kurs i självledarskap och självempati där du får enkel teori, gruppcoaching och egen terapi om du vill och en enorm utvecklingsresa för dig som vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla.

Du lär känna dig själv på flera olika sätt och får möjlighet att refletera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.  

Vi träffas en gång per vecka för reflektion, frågor och svar samt utveckling och du skapar ditt nya liv under ledning av terapeut Anne-Lie Fant.

Du får ovärderliga verktyg att hantera ditt liv och din vardag och som hjälper dig lösgöra dig från dina hinder och se dig själv i nytt ljus.  

Självskaparprogrammet är framtaget med all den kunskap och alla de terapiresor jag gjort med människor i situationer som liknar och med samma förutsättningar som i en terapiutbildning du får teori, egen upplevelsebaserad utveckling för dig själv och i grupp.  

Du får stödet och gemenskapen i en grupp i en situation väldigt lik din, men också olik. Vi skapar tillsammans en trygg miljö där vi delar det vi vill, behöver och firar framgångar. Tack vara att vi är olika lär du dig ännu mer om dig själv och att vara den människa du är menad att vara. 

 

Varför har jag skapat Självskaparprogrammet?

Varför har jag skapat Självskaparprogrammet och vem är det tillför?

 Jag har skapat det för kvinnor som snabbt vill lämna dåligt mående, för mycket tankar och känslor och oro.  Och hitta sin självkänsla, trygghet och livsglädje igen. Jag vet att det går, jag har gjort det själv och hjälpt många dit.  Mig tog det 18 år och du kan nå dit på ett år eller snabbare beroende på hur mycket tid du vill och kan lägga på dig själv och din utveckling.

Ovanför ser du mig berätta om mitt stora varför som jag spelade in 2018 när jag verkligen bestämde mig för att hjälpa många må gott inifrån och ut. 

 

Vad innehåller kursen?

Gruppcoaching, terapi (guld) och enkel teori online. Självskaparprogrammet är i grunden en utbildning och utvecklingsresa för dig som vill lämna dysterhet, kämpande, känslokaos och vill bli glad, lugn, äkta och med självkänsla.

Du får syn på och lär känna dig själv på flera olika nya sätt och får möjlighet att reflektera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.  

Självstudier i en kursportal med inspelade korta filmer om 1-5 min. 2-3 filmer i varje kursavsnitt. En film med enkel teori som blir dina framtida verktyg. 1 film med en övning och oftast ett uppdrag.

Möten varannan vecka där du kan ställa frågor om din utveckling, om kursen. Vi reflekterar tillsammans och ibland gör vi någon övning ihop.

Du får syster-övningar. Vill du ha en syster i programmet så säger du till mig så parar jag ihop er och ni gör dessa övningar tillsammans.

Du som väljer Guld varianten har ett eget terpaisamtal varje månad där du kommer utvecklas ännu snabbare.

Jag, Terapeut Anne-Lie Fant håller dig i handen hela din resa.


 

Vad lär du dig i Självskaparprogrammet?


Du får syn på och lär känna dig själv på flera olika nya sätt och får möjlighet att reflektera och utvecklas tillsammans med andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan leda dig själv resten livet.  

Detta går vi igenom för att du ska bli den du är menad att vara, fri och självklar.
 
 Delar av kursinnehållet:
Varifrån kommer mina känslor?
Varför är jag som jag är?
Vad har format mig till den jag är nu?
Vilket är mitt nya jag?
Hur kan jag acceptera och älska mig själv helt och fullt?
Mina gränser mot andra?
Din önskade framtid?
Gör upp med ditt gamla jag?
Hitta livsglädje och lycka?
Lämna ditt bagage där det hör hemma i det förflutna?

Du kan gå hela programmet och bli helt dig själv och den du är menad att vara på ett år. Eller du kan välja att gå det i omgångar och en del känner sig klara när de gått igenom ungefär halva programmet och några efter 3 månader. Du väljer.

 

 

Så här hjälper Självskaparprogrammet dig

Du känner dig sedd och hörd, du får återkoppling på vad du säger, dina känslor, dina upplevelser och tankar i dina personliga samtal (Guld). Du får möjlighet att se dina beteenden i sin helhet, i ett nytt ljus. Du känner helandet.

Du känner att jag vill dig väl, värmen mot dig och det goda syftet bakom.

Du vågar tänka nytt och välja nya vägar. Jag  blandar och jobbar kreativt med flera olika metoder för att du ska hitta bortom dina vanliga föreställningar och in till dig och så du kan ta fram den du längtar efter att vara.

Så du kan bli den du är menad att vara och kan leda dig dit du vill. Kraftfulla omvälvande samtal blandas med samtal där du kan våga ta fram din sårbarhet. Få hitta dina känslor på riktigt och glädjen igen. 

 

Fina ord från tidigare deltagare

Längre ner finns också filmade intervjuer med några deltagare.

Varmt välkommen in!

Emily Hirvelä 

Deltagare i Självskaparprogrammet

Se intervjun med Emily längre ner.

Caroline Larsson

Egen företagare inom massage och hjärt- och lungräddning

Se intervju längre ner.

Anne-Lie är en enormt lugn och trygg person. Har varit med i hennes Självskaparprogram under snart ett år och hon har verkligen funnits bredvid mig under detta år, och lyft mig i min personliga resa.

Driver även eget företag och det har hjälpt mig mycket i företaget. Hon vill verkligen lycka till alla andra, stort plus att hon ofta/alltid svarar om du behöver hennes stöd i kris! Tror hon är en av få med den servicen. Rekommenderas varmt!

Sofi Stål

Egen företagare och civilingenjör

Jag vill det varmaste rekommendera Anne-Lie och hennes självskaparprogram som hjälpt mig att hitta mitt verkliga jag och få mer sinnesro och glädje i livet.

Jag har tack vare Anne-Lie lärt känna mitt inre barn och på så sätt fått verktyg att hantera olika sinnestämningar. Anne-Lie är varm och öppen men besitter också stor teoretisk kunskap vilket hon delat med sig av för ökad förståelse för mig själv och mina reaktioner.

Siri Bjurström

Coach HR

Se intervju längre ner.

Anne-Lie är den terapeut som nått fram till mig på riktigt. Det gör hon genom sin oerhörda erfarenhet och kompetens, sin känsla för människor och viljan att hjälpa systrar genomsyrar hennes möten. Anne-Lie låter mig möta mig själv i mig, har fått mig att stanna upp och känna efter för sedan lett till att jag mår bra och kan nu bli den jag vill vara.

Anne-Lies, enligt mig, unika självskaparprogramm har hjälp mig ur en livskris och påbörjat den viktigaste resan i mitt liv – att vakna upp, må bra och ha tillit till livet igen!

Under 1 år har hon gett mig verktyg att hantera ångest, känslor och oro genom samtal, skapande, meditationer, inre resor med fakta och teorier på ett sätt som fångat mig och fått mig att lyssna och arbeta med mig själv. Tack Anne-Lie!


Matilda Löfgren

HR-strateg

Se intervju längre ner.

Jag har gått Självskaparprogrammet hos Anne-Lie och kan verkligen rekommendera henne! Hon är väldigt varm, empatisk och lyhörd. Tack vare henne har jag kunnat hantera kriser och fått självkännedom. Blivit den jag vill vara.

Jag är i kontakt med mina känslor och kan hantera mina problem! Enligt mig borde alla Självskaparprogrammet för att läka sig själva. Många i dagens samhälle vet innebörden av träning för att öka sitt välmående, likaså borde terapi vara lika självklart för att kunna må bra inombords! Det är en investering i dig själv som jag lovar att du inte kommer ångra. Det som kommer hända är att du kommer bli mer hel och välmående som person, och vem vill inte sträva efter det?

1 år+
10 min reflektionstid i din vardag +
1 gång i månaden online där du är =
= Självklar med Självkänsla, Livsglädje och Livskraft

Anne Lie Fant

Jag blandar och jobbar kreativt med flera olika metoder, om det passar dig, för att du ska hitta bortom dina vanliga föreställningar och in till dig och så du kan ta fram det du behöver och längtar efter eller släppa det som du behöver släppar.

Anne-Lie är utbildad samtalsterapeut, parterapeut, relationsterapeut och coach hos HumaNova. Med över 5 års utbildning och över 10 års erfarenhet besitter hon stor kunskap och erfarenhet

Anne-Lies främsta förmågor och erfarenheter:

Genuint och djupt intresserad av att hjälpa sina medmänniskor hitta sitt må bra!

Att skapa lugn och trygghet

Att snabbt skapa en helhetsbild av dig och din situation

Att snabbt se var dina problem kommer ifrån

Att ställa rätt frågor som hjälper dig framåt på din resa

Har ett enormt tålamod


Anne-Lies arbetsliv:

Hon avslutade sin tid som anställd med 10 år som chef inom Mölndals stad och allra sist på Länsstyrelsen i Norrbotten.

Före det hann hon med många olika uppgifter och projekt (ofta som projektledare). Till exempel projekt om effektivisering, digitalisering.

Anne-Lies onlineutbildningar

Självskaparprogrammet, bli den du är menad. Lämna tankesnurr, känslokaos och otrygghet och hitta livsglädje, trygghet och Självkänsla.

Systerövningar - för den som då och då vill jobba tillsammans med en person i Självskaparprogrammet

Mini Mini Självskaparprogrammet - Små bonusövningar för självutveckling

SMARTarbeta - Sparar tid till det du verkligen vill

Sinnesroskolan, meditationer - Lugna ditt sinne hitta din meditationer som fungerar

Ångestskolan - lämna rädslor, oro och ångest.

Vill du läsa mer om mig och vad jag arbetar med kan du läsa mer på min webb-sida kreativterapi.se.

Varmt välkommen!

Anne-Lie Fant

Bli medlem nu och hitta dig själv igen, din självkänsla, livsglädje, lugn och fokus

 • Dela upp betalningen på 12 månader
 • 12 payments of

  695 SEK

  per month

  Bli den du är menad att vara.

  Köp nu
 • BONUS tillgång till Hitta din kropps intelligens värde 6.900 kr
 • BONUS Sinnesroskolan meditationer 6.900 kr
 • BONUS Extra stjärnklar 6.900 kr
 • * * * *
 • Liveträffar; Terapi/coaching online, 2 gång månad, värde 6.000 kr
 • Gruppforum, gemenskap, frågor och svar värde 6.000 kr
 • Kursvalvet värde 30.500 kr
 • Systerövningar (om du vill) värde 6.000 kr
 • Totalt värde 69.200 kr
 •  
 • Betala hela året på en gång
 •  

  7900 SEK

   

  Bli den du är menad att vara!

  KÖP NU
 • BONUS Hitta din kropps intelligens värde 6.900 kr
 • BONUS Sinnesroskolan värde 6.900 kr
 • BONUS Extra stjärnklar värde 6.900 kr
 • * * * *
 • Liveträffar; Terapi/coaching online, 2 gång månad, värde 6.000 kr
 • Gruppforum, gemenskap, frågor och svar värde 6.000 kr
 • Kursvalvet värde 30.500 kr
 • Systerövningar (om du vill) värde 6.000 kr
 • Totalt värde 69.200 kr
 •  

Vill du köpa Självskaparprogrammet till ett företag, en anställd, som gåva eller som present till någon?

Ge bort självskaparprogrammet? Till en anställd, dotter eller vän

Mejla info@kreativterapi.seInte så gott om resurser just nu?

Befinner du dig i en situation där du inte har gott om resurser just nu och tänker att Självskaparprogrammet skulle kunna hjälpa dig. Du kanske är student, sjukpensioner, sjukskriven, arbetslös eller något annat som gör att det är tufft just nu. Ansök om att få gå för en lägre månadsavgift genom att mejla info@kreativterapi.se och berätta hur det är eller boka ett kaffeprat så kan vi kanske hitta en lösning.

Intervju med Caroline Larsson, deltagare i Självskaparprogrammet

Intervju med Siri Bjurström, deltagare i Självskaparprogrammet

Intervju med Matilda Löfgren, deltagare i Självskaparprogrammet

Intervju med Emily Hirvelä, deltagare i Självskaparprogrammet

Vänta inte må bra nu!


Det är viktigt och bråttom att du får må bra. Jag önskar att att du inte behöver vänta och låta livet passera. Må bra - nu!

Jag har också mått dåligt en period i mitt liv tills jag gjorde min långa resa och blev lugn och självklar innifrån mig. Blev den jag egentligen var menad att vara.

 Måendet, livsglädjen och lugnet jag har idag vill jag ge vidare till dig, fantastiska kvinna, så att du slipper ta så lång tid på dig som jag behövde, 18 år.  

 Jag har jobbat med många olika saker och min vilja att utvecklas gjorde att jag fick nytt jobb vartannat vart tredje år. Jag avslutade med olika chefsjobb inom stat och kommun.  De senaste knappa 15 åren har arbetat som terapeut.

Jag är så stolt och glad för har jag samlat all kunskap om vad just du behöver för att må bra och leva ditt liv som du vill och startade Självskaparprogrammet 2018. (Uppdaterar hela tiden innehållet.)

Och nu finns Självskaparprogrammet medlemsportal!

Det är så roligt och jag hoppas och tror att det blir mer tillgängligt för många människor med den här prisbilden, så att många får må bra snabbt. Jag ser framemot att få följa dig på din resa till den du egentligen är!  

Varma hälsningar!!
Din handledare, coach och terapeut Anne-Lie Fant

Så säger deltagarna

Så har Självskaparprogrammet hjälpt mig:  
 • Jag är en ny människa, jag hade aldrig mått så här bra, förstått vad jag gått igenom och känt lust till livet igen om det inte var för all hjälp jag fått via programmet men framför allt från Anne-Lie. 
 •  Förstår mer varför jag agerar på olika sätt i olika situationer.  
 • Stressat ner i livet och prioriterar, har fått enormt med energi från detta program och ser fram emot varje träff.  
 • Tycker det är skönt att vi är flera i gruppen och att man får ta del av varandra och lära.  
 • Ibland ser jag mig själv i vissa andra deltagare som ger mig perspektiv på mig själv.  
 • Kanon med alla filmer och förklaringar i kursportalen.  

Frågor eller funderingar?

Har du några som helst frågor så finns jag här för att svara på dem. Du kan boka via knappen eller mejla frågor eller önskemål om kaffeprat info@kreativterapi.se.

Det är bara roligt att få mötas eller höras!

Terapeut Anne-Lie Fant
Kursledare

Har du några som helst frågor så finns jag här för att svara på dem. Du kan boka via knappen eller mejla frågor eller önskemål om kaffeprat info@kreativterapi.se.

Det är bara roligt att få mötas eller höras!

Terapeut Anne-Lie Fant
Kursledare